Honlap

Csak van

Csak van

A szerelem rendesen odavág:(

2018. január 21. - Lia13

Hát igen, a szerelem elkerülhetetlen. Előbb utóbb ránk talál a nagy Ő akitől pillangók repkednek a hasunkban és megállás nélkül mosolygunk. De nem mindig happy endel végződnek a szerelmi szállak. Sajnos a saját bőrömön is tapasztaltam illetve mások bőrén is.

Szóval akkor vágjunk is bele.Az egyik fajta szerelmi csalódás mikor megtetszik neked egy fiú/lány és nagyon jól elvagytok sokat beszélgettek,hülyültök és nevetek aztán valahogy kiderül ez az egész és a fiú/lány tudomására jut. Ilyenkor porig alázva érzed magad nem tudsz egyszerűen a szemébe nézni és hazudnod kell. A többiek meg nyaggatnak és minden szaftos részletet tudni akarnak te meg legszívesebben elfelejtenéd ezt az egészet és szeretnéd visszakapni a régi életedet mikor még senki sem tudta.

A második mikor a fiú csak el játsza, hogy tetszel neki és járni akar veled de vannak hátsó szándékai és most én a 18+-ról beszélek. Ilyenkor a csaj fülig szerelmes a srácba de a srác csak kihasználja és mikor már megkapta amit akkart otthagy mint eb a szarát és összetöri a lány szívét.

Ez a kettő eset a legszarabb és az utóbbi veszélyes is. A  fiúk/lányok néha baromi túskók tudnak lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://liacskugyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr5813593201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása