Honlap

Csak van

Csak van

Első nap

2017. szeptember 13. - Lia13

Nem tudom hogy ki van kinek lesz ez egy új iskola kinek a régi megszokott környezet és ki csak úgy belecsöppen egy társaságba. A beilleszkedés nehéz. A szerencsés aki első óta egy gimnáziumba jár neki nem kell beilleszkednie  látja a régi barátait már mindenkit ki ismert pedig mész és senkit sem ismersz nem tudod hogy ki be bízhatsz meg. Az emberek természetét se ismerted ki ami elég rossz hogyha egy két színű emberrel ismerkedsz meg elösszőr. Vannak olyanok akik maguk bezárkóznak vannak az úgy mondva menők (húdemenők) vannak a cuki fiúk a kockák vannak különböző  Úgy mondva határvonalak mindenkinek van egy különböző csoportja ami nem minden esetben jó bár nem tudom de az én sulimban ahol most kezdek ott még nem tapasztaltam de tuti hogy meg fogom őket.  Hogyha olyan ember vagy aki nyáron nagyon sokat változott akkor Bravo bár hogyha a személyiséget változott nagyon sokat rossz irányba akkor ezt a Bravo-t visszavonom. Az iskolakezdés nehéz bár egy csomóan  magabiztosan mennek iskolába vagy hát az látszik rajtuk  de valójában rettentően félnek. Az évnyitón átbeszélik az egészet úgyhogy nem is figyelnek annyira. De az első nap mikor az iskolába be kell menni az már húzós egy csomó osztályfőnök ki a kezed zsibbadni kezd beáll Görcsöl és már nem is tudsz vele többet írni aztán hogyha úgy vagy csomóan megkérdezik honnan jöttél a tanárok is érdeklődnek régi vagy beszélgettek  az első nap az ilyen.

 A második napon ha mész suliba és mondjuk új vagy és egy baromi nagy suliba mész akkor el fogsz az én sulim kész Labirintus csoda hogy megtalálom az osztályt a régi vagy ez nem gond már. Bár szerintem arra senki se gondol hogy ha új vagy egy barátod sincs  mondjuk mindegyiket ott kellett hagynom a elköltöztetek vagy csak egy másik suliba jöttél. Nagyon nehéz beilleszkedni. Ne ijedjetek meg az első héten még senki se lesz a barátotok. Ez majd évközbe kialakul de ismerkedjetek . Ennyi ez az első bejegyzésem remélem sokan elolvassátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://liacskugyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr712827286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása